Hollandse jungle – Anouk Griffioen

Daar ga je dan, geintroduceerd als goede kunstenaar “met biodiversiteit als thema”. P+ heeft Anouk Griffioen op de cover en breeduit in P+ Special met ecologische portretten van verdwenen vrouwen. Leuk en prachtig stuk verder, fijne introductie in het werk van Anouk Griffioen.

Aankondiging hier: p-plus.nl/nl/nieuws/Hollandse-jungle-van-Anouk-Griffioen

PDF met het artikel daar: p-plus.nl/resources/articlefiles/DeHollandsejunglevanAnoukGriffioen.pdf (PDF)

About Jeroen Bosch 4598 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*