In Shop Now: Anouk Griffioen – De grote ronde

    De grote ronde – achtertuin

In Shop Now nu een selectie fotowerken Anouk Griffioen uit de serie De grote ronde. Stadswandelingen door hartje Rotterdam. Walking the dog ’s ochtend, ’s middags en ’s avonds. Buitenlucht en beweging, altijd camera mee. De grote ronde waaiert uit vanuit haar huis langs ondermeer Het Nieuwe Instituut, Het Depot, Schoonoord, het Park of de andere kant op tot het Vroesepark.

    De grote ronde – Het Nieuwe Instituut

Anouk Griffioen fotografeert sinds jaar en dag. De foto’s zijn nooit publiek gepresenteerd anders dan en passant op haar Instagram. De werken hebben grote eigenheid en staan zelfstandig naast de tekeningen. Anouk toont publiek vooralsnog alleen de grote oversized houtskooltekeningen gebaseerd op eigen fotografie van vaak (maar niet altijd) stadsnatuur.

    De grote ronde – Het Park

Vier werken uit De grote ronde 2022 maken samen al een mooie virtuele wandeling door de stad: Achtertuin, Schoonoord, het Park en het Nieuwe Instituut. De foto’s komen nooit rechtstreeks terecht in tekeningen maar liggen er vrij aan ten grondslag.

    De grote ronde – Schoonoord

Alle foto’s 30 x 30 cm, foto op Hahnemuhle in zwarte aluminium lijst voorzien van museumglas, oplage 3 + 1 AP, 700 euro inc BTW.

shop.trendbeheer.com

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*