The New Current @ Brutus

The New Current @ Brutus

Het jaarlijkse Rotterdamse kunstcarnaval, zojuist geopend in Brutus. Speeltuin voor kunstenaars XXXL blijkt ideale plek voor The New Current, platform voor jong mediakunsttalent. Hieronder een kleine greep uit veel, kruip door sluip door, geweldige plek. Èn op hetzelfde terrein ook nog eens twee geweldige solo’s van Folkert de Jong en Marjan Teeuwen.

Èn check de buren, van punt 9 naar punt 3 op deze plattegrond loopt u in nog geen 10 minuten! Bent u de hele dag onder de pannen.

T/m zondag 4 februari a.s.

Thenewcurrent.org

The New Current @ Brutus

Bent van den Berg

The New Current @ Brutus

In plastic gevangen golfslag, Ellis Holman.

The New Current @ Brutus

Alex Werth

The New Current @ Brutus

The New Current @ Brutus

Sarah Fokke

The New Current @ Brutus

Roman Nieuweboer is om 9 uur weer van de partij, zijn performancetafel ziet er veelbelovend uit.

The New Current @ Brutus

Berkveldt – Noëlle Ingeveldt & Juriaan van Berkel

The New Current @ Brutus

Jef Nollet & NAKANO BLU

The New Current @ Brutus

Anna Oudhof

The New Current @ Brutus

The New Current @ Brutus

Persoonlijke favoriet is deze ode van Taco Tarn Joosting Bunk aan de Voyager 1, de fotosataliet die bijna vijftig jaar geleden werd gelanceerd en inmiddels al op meer dan 24 miljard kilometer van de aarde vliegt. Bovenstaande foto doet het beel absoluut geen recht. Magisch werkje waar u zomaar tegenaan loopt in een gruizige kamer aan de Keileweg van Rotterdam. Alleen al hiervoor gaat u komende week een blokje om.

T/m zondag 4 februari a.s.

Thenewcurrent.org

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*