You may also like...

6 Responses

  1. J says:

    alle kleine beetjes helpen.

  2. zou ook wel veel te halen vallen bij zo’n jochie natuurlijk…

  3. Rogier M. says:

    Wat een flauwe gast is dat eigenlijk dan uiteindelijk, die Damian. Gisteren zag ik Il Postino weer eens. Een prachtige film. Daarin werd een verliefde postbode door de uit Chili verbannen dichter en nobelprijswinnaar Pablo Neruda (met wie de postbode inmiddels wel een vriendschap had opgebouwd) vermaand omdat hij een liefdesgedicht had gebruikt om het hart van de Italiaanse dorpsschone te veroveren. Waarop de postbode antwoordde: gedichten zijn niet van de dichter! gedichten zijn van wie de gedichten nodig heeft!

  4. Yorit says:

    Cartrain kan beter aangeklaagd worden voor het stelen van slimme marketing trucs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *