Up

UP

Gisteravond een zaal vol kekke 3D brilletjes bij Up, de computer gerenderde animatiefilm die met het brilletje op zo uw netvlies komt binnenwandelen. Over die ene reis die je altijd hebt willen maken maar die er aan het einde van je leven nooit van gekomen is.

Imdb.com/title/tt1049413

UP

You may also like...

4 Responses

 1. EvdL says:

  Maar wat vond u er van?

 2. mr. hiddink says:

  ik wil er heen, al is het vanwege de gouden 3d bril die ik ooit kreeg van Maradona.

 3. NP says:

  @ EvdL: Ik vond het een mooie film waar je blij van wordt incluis fijn Han Pekel Road Runner moment. Enige minpuntje is dat er naar goed Amerikaans gebruik toch weer een slechterik aanwezig moet zijn.

 4. EvdL says:

  Ik ben ondanks de altijd aanwezige amerikaanse zoetsappigheid een fan van Pixar, maar de characters van Up geven mij nog niet direct een gevoel van opwinding.

  Standaard cartoon oud mannetje met dito dikke scout.

  Of ga ik daar absoluut op terugkomen als ik eenmaal met gepolariseerd plastic op de neus in de zaal zit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *