Zeeliefhebbers, ook wel het meest bizondere tijdschrift

Een publicatie versche visch:

Twee kilo tijdschrift op ijs in fraaie piepschuimen transportdoos

“Maandelijks verschijnt er een gecombineerde uitgave van fotografie met bijzondere dagverse vis. Beleef de Noordzee, word zeeliefhebber!”

Dat lieten wij ons geen twee keer zeggen. Gisteren werd zeeliefhebbers geleverd. Af te halen bij Schmidt. Twee kilo rode poon. Incluis print en kaarten.

zeeliefhebbers.nl/

Past in rugzak

Niet in partykoeler

Straf gevouwen prachtige megaprent.

Fileren doet u zo:

(Ik ben niet alleen geen fotograaf, ik ben zeker geen voedselfotograaf. Heden gaat de poon in de pan, maar een update beloof ik niet.)

Volg zeeliefhebbers. Maak nota.

“Zeeliefhebbers is een consumenteninitiatief. Zeeliefhebbers fotografeert kleinschalige en innovatieve visserij, om nieuwe en vergeten vis weer onder de mens te brengen.”

zeeliefhebbers.nl/

(Zie ook twitter.com/zeeliefhebbers)

You may also like...

5 Responses

 1. HvI says:

  Een feest zo’n uitpakpartij van zeeliefhebbers: prachtige vis op ijs, dito foto’s, zelf schoonmaken, kat blij en een heerlijke maaltijd tot slot.

  Terzijde 1 (video), 28 seconden per poon is bizar snel. Terzijde 2, ophaalpunt Vishandel El Pescado in de Javastraat (A’dam) kent vriendelijk personeel. Terzijde 3, mijn poon was groter dan de jouwe. Roder ook. Echt wel.

 2. JB says:

  Keigrote rode poon, drie, en drie een ietje kleiner, maar allen even lastig te fileren voor een dilletant met een groot scherp mes.

  Je zou haast denken dat die video fake is, met dat vel dat zomaar loslaat vanachter.

  De katten vonden het buitengemeen interessant inderdaad.

 3. HvI says:

  Ah, transport per rugzak doet de poon natuurlijk opeenhopen in het ijs. Dan is er op foto geen maat meer te nemen. Ik koos voor de bagagedrager, de mijne was nog fijn opgebaard bij thuiskomst. Het vel mocht blijven zitten.

 4. anouk says:

  god, wat een heerlijkheden!

 5. anouk says:

  Schmidt bracht ons ‘Okki’
  Helaas niet in prachtbox incluis foto
  De eigen foto is niet slecht, al zeg ik het zelf, het is knap moeilijk fotograferen; http://www.facebook.com/photo.php?pid=1077376&id=1062250439

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *