Niels Post
About Niels Post 6698 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. ik heb ook een brief (email) geschreven aan alle fractie leden in de 2e kamer van vvd, cda en pvv: van een groot deel kreeg ik een autoreply waar in stond “Uw bericht is verwijderd zonder te zijn gelezen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*