New Evidence in Effort to Preserve Barnes Foundation (de in het artikel genoemde documentaire is zeer de moeite waard, kijken!)

Hyperallergic: New Evidence in Effort to Preserve Barnes Foundation (de in het artikel genoemde documentaire is zeer de moeite waard, kijken!)

Niels Post
About Niels Post 6693 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Greatest art collection ever! Barnes was not just a collector- he also told the art/museum/collector to fuck themselves- and that is why they are now trying to bring him down- long after his death.

    There is an incredible part in Mark Twain’s book “Huckleberry Fin” when the whole town surrounds a doctors house for helping a black man, and the doctor tells the town folks that he will wait until any one who wants a piece of him will step up, in fact they could all fight him- but he will not turn his back to them, because that is when they will gather courage- the whole town left- and the Doctor was correct-… in his face they had fear- behind his back they had courage.

    the BArns story is one just like that- accept that he is dead- and now those he spoke out about are tryihg to fuck him and the community he build around the greatest art collection in the world…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*