Art From the Heart 2011 @ Vanderbilt Republic

“12 November toonden we Art From The Heart 2011, een fotografie tentoonstelling die ik dit jaar mocht cureren. De Nederlandse fotografen Erik Hub, Renee Lauffer, Richard Koek, Chantal Heijnen en Kim Meijer hebben naast 100 andere fotografen hun werk ingestuurd n.a.v. een open call. De film is een documentatie van 3 dagen, het opbouwen, de avond met meer dan 500 bezoekers en van het afbreken.”

Vanderbiltrepublic.com/afth

Naast tentoonstellingsmaker in New York is Jo-Anneke van der Molen sinds kort (1 & 2) ook uw Trendbeheer reporter ter plaatse. Twee keer in de maand een verslag vanuit de grote appel op uw digitale beeldscherm. Trendbeheer heeft er zin in.

Jo-Anneke van der Molen

You may also like...

2 Responses

  1. JJ says:

    topreportage nieuwe stijl!

  2. Kees says:

    Cool! Nice venue too, go go go, JoJo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *