Niels Post
About Niels Post 6694 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. ‘Het OM vindt een compleet beeld van de zaak belangrijk in het belang van de waarheidsvinding.’

    dat is me toch ook wat

  2. Misschien moeten we als kunstenaars hem gezamelijk op gaan wachten. Allemaal in het kader van “waarheidsvinding”. Onbegrijpelijk dat ze die vent een vrijgeleide geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*