Niels Post
About Niels Post 6696 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Ja, en waarom blijft het stil hierover?
    Waarom trekt niemand z’n mond open?
    Waar blijft het FNV, de ZZP’ers zelf, ZZP Nederland, Kunsten’92 etc?
    Als niemand z’n mond open trekt, dan wordt het zowiezo ge-implementeerd.

  2. Door de nieuwsbrief ‘zzp’er in de bouw’ zijn wij net op de hoogte gebracht van het feit dat m’n partner en ik (beiden zelfstandig ondernemers) er door de afschaf van zelfstandigenaftrek en startersaftrek volgend jaar zo’n € 500 netto per maand op achteruitgaan. We hebben bovendien 2 studerende kinderen (OV en basisbeurs gaan vervallen)waardoor nog eens € 200 pmnd minder. Onze hypotheek moeten we helaas opnieuw afsluiten en die is straks dus niet meer aftrekbaar. Nog eens € 400 pmnd minder. De kinderopvangtoeslag voor onze jongste kind gaat aanzienlijk minder worden. En dan nog eens alle koopdrachtvermindering bij anderen gaat ons zeer beslist nog meer omzet kosten. We zijn het er samen absoluut over eens dat we net als ieder ander bij willen dragen om uit deze crisis te komen. Maar met één keer modaal (samen) moet er hier wel behoorlijk crisismanagement komen om die netto 1300 euro’s per maand te kunnen ‘lijden’. Op een modaal inkomen is dat dus 55% inleveren! (slik)

  3. Beste Marjan, dit plan mbt ZZP’ers is een voornemen.Ja, als iedereen het er bij laat zitten kun je verwachten dat het onvoldoende ge-compenseerd gaat worden. ZZP Nederland gebeld. Die wachten lekker rustig af en zeggen “wij zijn geen actiegroep”…. Jouw geval is inderdaad erg schrijnend en hoop dat het toch mee gaat vallen. De regeling gaat zowiezo nog niet per 1 januari in naar ik begreep.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*