Niels Post
About Niels Post 6694 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Waarom richt Anonymous zich op het kleine kwaad van de Belgische kunstenaar Jan Fabre? Hij zou dieren mishandelen. Wat zegt dat over de prioriteit en de focus van deze politieke hackers? Is Jan Fabre de macht die bestreden moet worden? Onder de paraplu van Anonymous kan alles en iedereen schuilen. Anonymous verwordt tot een sleets merk. De pretentieuze vormgeving van een gelikte voice over achter het Guy Fawkes-masker benadrukt de anonimiteit zonder verantwoordelijkheid. En de verburgelijking van de tegenbeweging. Anonymous is geen haar beter dan de overheid die zo dolgraag op kunst bezuinigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*