Genomineerden Amsterdamprijs voor de Kunst 2013 (35.000 euro): Light Festival, Das Magazin, Habbekrats, Toneelgroep Amsterdam/Ivo van Hove, De Appel/Ann Demeester, Oorkaan, Reinbert de Leeuw, Joost van Bellen en Aernout Mik

Genomineerden Amsterdamprijs voor de Kunst 2013 (35.000 euro): Light Festival, Das Magazin, Habbekrats, Toneelgroep Amsterdam/Ivo van Hove, De Appel/Ann Demeester, Oorkaan, Reinbert de Leeuw, Joost van Bellen en Aernout Mik

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6908 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*