Graffiti in Australië

Graffiti in Australië

Komt in Irak het leger er nog aan te pas, in Australië trekt men gewoon de knip. Snickers heeft goed geld over voor een tram die er totaal verkankerd uitziet en het plaatselijk vervoersbedrijf vindt het prima.

(via Allen Benedikt)

Niels Post
About Niels Post 3530 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

7 Comments

  1. Lijkt sprekend op gewoon reclame. Wat natuurlijk veul leuker is dan gaapverwekkend geklieder.

    En in bovenstaand het woord snikkers onderstreept voor diegenen die niet weten wat snikkers zijn?

  2. de tram naar de universiteit / @ myspace.nogwat.
    interessant bericht al met al, maar wat about die streetart op de zijgevel van dat ding. en weet je ook van welke kunstenaar/ontwerper dat zilverzwartje is? en wat staat er dan ook eigenlijk? (“hier had uw naam kunnen staan”?)

  3. Dat myspace is inderdaad wel vet getagged. Daar kan de Marc Bijl Fanclubdag een puntje aan zuigen want oei oei dat was me toch slordig gespatieerd…

    Die neger met die reep: met een spuitbus kun je alles maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*