About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. en hoe kwamen ze daar verdwaald dan? de spannendste en meeste stress-veroorzakende vraag blijft onbeantwoord in deze post .. oh, daar ga ik!

  2. Tja, BNN was op zoek naar een atelier in Rotterdam en kwam zo gezellig binnen op de interne mail. Anouk heeft daarop gereageerd en zo doende…Annelies, dame in kwestie, heeft een talent voor tekenen van portretten dus filmen in een atelier had BNN wel oren naar. Anouk heeft een lekkere vrije dag genomen met koffie en taart en bij terugkomst was de ploeg alweer vertrokken. Blijkt wel hoeveel mensen de wereld draait door kijken, want de stroom telefoontjes en mailtjes waren niet bij te houden.

    Vorige week zijn er opnieuw opnames gemaakt; hou mijn hart vast…Nadien geen enge vlekken op vloer of muur kunnen ontdekken. Binnenkort dus op BNN: Borderline, je zal het maar hebben

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*