NP3 op zoek naar ‘Young Grunn Artist 2011’

YGA

De externe jury commissie: Toos Arends (Conservator moderne en hedendaagse kunst Fries Museum / Buro Leeuwarden), Hans den Hartog Jager (Kunstcriticus voor o.a. NRC Handelsblad) en Daan Samson (Kunstcoryfee)

np3.nu/index.php?/now/promo

Welk Gronings talent mag zich in 2011 de ‘Young Grunn Artist’ noemen? Een zoektocht van circa 365 dagen zal dat gaan bepalen.

“Drie kunstenaars worden door NP3 en een externe commissie van landelijke professionals geselecteerd om in een uitdagend ontwikkelingstraject van een jaar hun carrière inhoudelijk en zakelijk naar een hoger plan te tillen. Dit traject wordt eind 2010 afgesloten met een tentoonstelling waarna één kunstenaar wordt gekozen tot de YGA 2011!”

2 Comments

 1. Groninger Kunstenaars kunnen zich nog aanmelden tot en met 11 januari 2010!! Meer informatie vind je op onze website.

 2. Lieve, fijne maar vooral beste Daan,

  Zowaar, het wordt nu wel heel serieus allemaal met jou en de kunsten!
  & vindt je dat niet eng om in zo’n comite te moeten zitten voor je brood & hoe is het eigenlijk met je eigen x-factor en andere sterretjes-allures gesteld?
  & heb je uberhaupt nog enige ambities in het leven?
  Of wellicht een andere opbeurende kerstboodschap voor je kijkcijferpubliek?

  De groeten,

  S.

  p.s. Kan ik heden al via sms op u stemmen en hoe moet het nou als uw “kont” ooit eens een aanbieding voor de middenpagina van de Playboy krijgt (en dat zit er vast, maar ook zeker in met dit soort werk), kunnen we dan nog wel de hele dag taartjes eten en onder de chocolade fontijnen hangen? Daan, ik maak me over dit alles grote zorgen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*