Sabrina Basten

Woolroom, 2004.

“Unwashed raw wool was used to cover everything in a space which was situated in a residential area scheduled to be torn down. The wool was glued piece by piece onto walls, floors, ceiling, radiators, sink, facet, etc… Wool on the windows modulated the light coming into the environment. Due to the raw nature of the wool, a distinct “sheep” smell lingered.”

SabrinaBasten.com

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*