Hennessy Youngman

“WHATUP WWW! LET THE BOY HENROCK HIP YOU TO THE PROPER DIALECTICS YA’LL WILL NEED WHEN DEALING WITH CURATORS, THOSE SPECIAL FOLK WHO HOLD THE MAGIC KEY TO THE HALLOWED CONFINES OF THE WHITE CUBE! LET’S GET IT!”

De kunstwereld haarfijn uitgelegd door Hennessy Youngman.

Youtube.com/HENNESYYOUNGMAN

“JUST LIKE TUPAC, THIS EPISODE OF ART THOUGHTZ IS STRICTLY 4 MY NIGGAZ.”

advertentie(s)
About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

7 Comments

  1. Shit is kind of wack. De bovenste grap is eigenlijk al gemaakt door Erwin Wurm in 2006 met zijn serie werken “Be kind to your curator”. Oftewel een het tillen en dragen van Edelbert Kob, chocolade voeren aan Harald Kunde, met de hand in het broekje van Jerome Sans of zoenen met Gerald Matt.

    Pow pow pow

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*