Virtual Toilet Paper Museum

Virtual Toilet Paper Museum

“Welcome to the Virtual Toilet Paper Museum, a tribute to that much-maligned material which plays such an important role (or should that be “roll”?) in our everyday lives. Come inside and view our extensive collection of brands from the mundane to the exceeding rare, wondrous toilet-paper-related artworks of unusual beauty, and myriad informational exhibits.”

Nobodys-perfect.com/vtpm/

(via Bagger)

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*