Trainingshoofden voor tandartsen

Hoe creepy had u ze gehad willen hebben?

“The main features of the new robot are a silicone skin and mouth lining by Orient Industry, a maker of love dolls. The tongue and arms each have two degrees of freedom, and the robot overall has ten, enabling it to make natural movements, like shaking its head and choking.”

Diginfo.tv/v/11-0139-r-en.php (via Neatorama)

Niels Post
About Niels Post 1291 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*