Eveline Visser @ Boijmans

Eveline Visser @ Boijmans

    The Bird’s Empire, 2015.

In maart zag ik The Bird’s Empire als installatie in aanbouw in Vissers atelier. In de chaos van de werkplaats was het al een feest om te mogen zien maar opgeschoond achter het glas van het Klaverblad in het Boijmans komen de vier diorama’s pas echt goed tot hun recht. Virtuoos geschilderd en gebouwd vertelt elke kamer een hoofdstuk over de magie van het vogelrijk. Ook buitengemeen geschikt om met kinderen te bezoeken.

T/m 16 januari 2016.

Boijmans.nl/nl/7/kalender/calendaritem/1735/eveline-visser

Eveline Visser @ Boijmans

Eveline Visser @ Boijmans

Eveline Visser @ Boijmans

Eveline Visser @ Boijmans

Eveline Visser @ Boijmans

Eveline Visser @ Boijmans

Eveline Visser @ Boijmans

Eveline Visser @ Boijmans

Eveline Visser @ Boijmans

T/m 16 januari 2016.

Boijmans.nl/nl/7/kalender/calendaritem/1735/eveline-visser

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*