Afscheid Eelco van der Lingen Nest

Eelco van der Lingen nam vrijdag afscheid van tien jaar Nest, het door hem eigenhandig neergezette van kunstenaarsinitiatief tot instituut, op de rand van de stad, eigenlijk op B-lokatie, in tien jaar tijd tot landelijk begrip en voorbeeld uitgegroeid: chapeau en bedankt. Morgen met de eerste trein een enkeltje Friesland – om het museum aldaar aan internationale allure te helpen.

We roemen de toegangkelijkheid, de diversiteit, helderheid in een toch moeilijke ruimte en overall ook herkenbaarheid. Nest heeft zo zijn eigen signatuur. Al zou ik niet een twee drie kunnen benoemen wat dat dan precies is. Mooie show Rinus van de Velden als afkoppertje!

88 entries Nest op trendbeheer: trendbeheer.com/tag/nest

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*