TEC Art @ Worm

TEC Art @ Worm

Mooi zichtbaar vanaf het Boijmans. De motregen van gisteravond bleek een cadeautje voor Planet Art, het mediakunstcollectief uit Enschede dat ook dit jaar weer is neergestreken bij Worm aan de Witte de Withstraat. De tentoonstelling binnen moet ik nog gaan zien maar de buitenshow is weer buitengewoon fotogeniek (net als de hi-res maan van vorig jaar).

T/m 11 februari a.s.

2018.tecart.nl

TEC Art @ Worm

Alsof je Gran Tourismo binnen wandelt, het all out light fest van Michel Suk.

advertentie(s)

TEC Art @ Worm

Met extra bonus wegens laaghangende bewolking.

TEC Art @ Worm

TEC Art @ Worm

TEC Art @ Worm

TEC Art @ Worm

Videomapping van Saygin Soher.

TEC Art @ Worm

T/m 11 februari a.s.

2018.tecart.nl

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*