Atelier Emily Kocken

Atelier Emily Kocken

Wil je het werk van Emily live zien? Dan kan je op zondag 9 september in expositie The Ballroom, in Amsterdam Zuidoost, de performance ‘The Swan’ te zien. Emily voert de oerversie uit van het werk ‘Variation on a Theme By Saint-Saëns’ op cello. Nam June Paik schreef dit werk in 1965 voor de avant-garde celliste Charlotte Moorman. Deze performance is onderdeel van Kockens project ‘Cello Girls’ dat in oktober in C&H gallery in Amsterdam wordt gepresenteerd.

Emilykocken.nl

Atelier Emily Kocken

Atelier Emily Kocken

Atelier Emily Kocken

Atelier Emily Kocken

Atelier Emily Kocken

Atelier Emily Kocken

Atelier Emily Kocken

Atelier Emily Kocken

Atelier Emily Kocken

Atelier Emily Kocken

Atelier Emily Kocken

Emilykocken.nl

About Najiba Brakkee 140 Articles
Najiba Brakkee woont in Amsterdam en werkt op project basis in de kunstwereld als pr-medewerkster en organisator. Zij ziet de kunstwereld als een avontuur en schrijft over alles wat zij onderweg tegenkomt: exposities, ateliers, beurzen en dergelijke. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*