Bob Ross, de blije schilder

“You’ve seen him before – he’s the quiet soft-spoken guy with the fuzzy afro hair painting mountains and trees with big brushes in a matter of seconds. Bob Ross is public television’s most beloved personality and here is the behind-the-story look at his journey to becoming America’s pop-culture icon. […]”

Youtu.be/MCwGOMloBPk

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*