Waar de potloden vandaan komen

Of wat er al niet bij komt kijken voor u uw favoriete Faber Castelletje in de hand neemt.

“Producing 2.3 billion pencils a year and being in the business for over 257 years, Faber-Castell has a sound know-how of how quality pencils are made. Have a look behind the scenes of our manufacturing.”

Youtu.be/aPb-slJH9Vs

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*