NL=US verhuist

NL=US verhuist

En morgen, zondag 26 maart 14:00-17:00, bent u van welkom op de opening van de nieuwe lokatie aan de Mauritsweg 55. Hartje Rotterdam, paar minuten lopen vanaf Centraal Station, metro om de hoek en tram voor de deur. Toen Cokkie Snoei afgelopen december met pensioen ging en haar galerieruimte beschikbaar kwam was NL=US eigenaar Clemente Brakel in de gelegenheid die over te nemen.

Zondag 26 maart, 14:00-17:00, dus de aftrap met #101. Een groepshow met daarin de kunstenaars van de galerie Hans van Bentem, Silvia B, Willem Besselink, Lily de Bont, Ruth Borgenicht (VS), Margriet van Breevoort, Caroline Coolen (B), Lizan Freijsen, Tiwanee van der Horst, Kirsten Hutsch, Esther Jiskoot, Arnout Killian, Miriam Kruishoop, Andre Kruysen, Marjan Laaper, Wendy Letven (VS), Michael Mapes (VS), Leslie Nagel, Petra van Noort, Pim Palsgraaf, Niels Post, Alexandra Roozen, Flavio Senoner (It), Maurice Thomassen, Jan Maarten Voskuil, Mischa van der Wekke en Preta Wolzak.

T/m 30 april aanstaande, daarna reguliere programmering met solo- en dueotentoonstellingen.

Van harte Clemente, Glenn en Piet!

Nlisus.com

NL=US verhuist

NL=US verhuist

Ruth Borgenicht, uw correspondent en Petra van Noort.

NL=US verhuist

Wereldkamapioen precisiehangen Willem Besselink.

NL=US verhuist

Kirsten Hutsch en Jan-Maarten Voskuil

NL=US verhuist

Lizan Freijsen, Arnout Killian en Pim Palsgraaf.

NL=US verhuist

Silvia B.

NL=US verhuist

T/m 30 april aanstaande, daarna reguliere programmering met solo- en dueotentoonstellingen.

Nlisus.com

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

  1. congrats, tof dat het niet verloren is gegaan aan iets anders maar het een galerie ook blijft!!

  2. bizar dit…you can take cokkie out of the gallery but you cannot take the gallery out of cokkie…of zoiets…we worden zowaar een beetje weemoedig…mk dood, torch dood, meneer delta dood, cokkie in de aow…hier kwamen toch de alfamannen van de kunstwereld (van krimpen, de bruin, de chloorbaron etc)…mijn hele ingekorte carrière als cv-kunstenaar schiet voorbij…ik zal maar niet vragen wie of wat dat gevloerde takkewijf in de voorruimte moet voorstellen…sans rancune hoor

  3. Kan helemaal met Galerie Sissingh meevoelen, had nog sterkere melodramatische gedachten; zoiets als na een bepaalde tijd terugkomen in een huis waar ongevraagd andere personen hun intrek hebben genomen. “Ja, wij wonen nu hier”…..

  4. precies dat archiveslibrary…twee zielen één gedachte…een systeemplafond om dat gore bruingroen te maskeren zou al helpen…helemaal hip…en met wat ir-paneeltjes erin kan dat open gastoestel meteen naar het milieupark…ben wel blij dat Madame mij er tien jaar geleden heeft uitgeknikkerd…anders zat ik nu zonder galerie

  5. Fijn dat deze locatie na het afscheid van Cokkie een galerie is gebleven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*