Website TENT. in stilte vernieuwd

tent

Slechter dan het was kan niet, maar je vraagt je af wat ze bezielt:

“[This Site Uses a PopUp Window and Flash 9]”

Uses Onnozel PopUp, yeah right. Invloed van vormvegers? Kan iemand die vormvegers kicken? En dan een echt verse start maken?

tentrotterdam.nl

You may also like...

17 Responses

 1. HvdR says:

  Hahaha, zelfs Dick$nor animeert z’n titel-balken niet. En dan ook nog snurk & snaai van Michael Dillon met het krediet eruit gesloopt.
  http://www.javascriptkit.com/script/script2/typetitle.shtml

 2. Dolf says:

  Merkwaardige typografie, kwaliteit die wij nog niet begrijpen of gewoon shit? gr Dolf

 3. rvde says:

  De typografie lijkt mij juist van twee jaar geleden. Het is allemaal nogal vet en onnodig geanimeerd maar toch… Ze hebben wel de ouwe vormgevers weten te wippen (tenzij ze ergens op de achtergrond nog immer meeronken, zou kunnen) en het is (dat moeten jullie toch toegeven) stukken minder slecht geworden! In ieder geval veel beter dan ik had durven hopen.

 4. MB says:

  gaat Tent nog adverteren hier, Trendmeister?

 5. Jonas says:

  popups is wel erg 90’s maar we kunnen voortaan wel zien wat er allemaal gebeurt in Tent. Rss zal vast bij de volgende site komen over een paar maanden dus ook hier handmatig lezen :-)

 6. NP says:

  Die popuploze link is een stuk relaxter.

 7. Arno van Roosmalen says:

  Hou eens op, stelletje zeikerds! En focus op conTENT.

 8. JB says:

  Vreest niet, heer AvR, conTENT komt genoegelijk langs in de kolommen http://trendbeheer.com/index.php?tag=tent

  Oude website was een ramp, een drama, een misbaksel, een hel. Slechter kon niet. Daarmee valt de nieuwe alleszins mee, natuurlijk.

  Maar toch: ik wil in een klik kunnen zien wat er komt, wat er is, wat er was. (En doet u mij desgewenst maar extra informatie, indien voorhanden. Van gezellig doorklikken op zijn tijd ben ik bepaald niet vies.) Zo moeilijk is dat niet, met wat aanpasingen – iets minder rommelig maken door titels in te voegen – komt dat wel uit de verf. Ingebouwde moedwillige handicap conTENT in vers browservenster zonder titelbalk is onnozelarij en dient gelijk als brevet van onvermogen.

  conTENT ontsluiten wil ook wat, wil je je er op kunnen focussen.

  Kent u de website van stroom? http://www.stroom.nl/ Zo kan het ook. [emoticon]

 9. Arno van Roosmalen says:

  Die slag is u, JB, die van ‘conTENT ontsluiten wil ook wat’. De Stroom-website is mij aangenaam bekend. Fijne weeklinks, haggisbuffet, Index, webdossiers (voor hardcore content) en aanstormend Haags. Vormgever Peter Bilak kan een en ander aangerekend worden; ook bekend van het tijdschrift Dot Dot Dot (Den Haag / NYC). Tijd voor in schulp en in schoenen, weer.

 10. HvdR says:

  Hahaha – 2. De cum summa fraude afgestudeerde Willem de Kooning vormveger heeft snel het gesnaaide scriptje verwijderd. Verbetering op verbetering kortom.
  Hopelijk vindt Google nog wat conTENT tussen de stipjes van 1000 lettertjes.

 11. RafS says:

  Wat een gezeik. Vind de nieuwe site strak en overzichtelijk. Eindelijk is die FLASHellende waar niets te vinden was weg…

  De typografie vind ik ook erg sterk, weg met de wwwEB-stijltjes…

  ;-)

 12. RockyIII says:

  I don’t know what all the there is so much angst… haha.
  i LOVE the site. i like the clean interface and typo.
  Keep up the great work.

  R.

 13. Jesse Tian says:

  Popup is weg; wordt zomaar nog eens een fatsoenlijke site. Applaus.

  Mal euvel: vormgevers die zichzelf op elke pagina presenteren – nog in afwijkend, opvallend lettertype ook – dat zijn de ware amateurs. Een opdrachtgever die zoiets goedkeurt is niet bij de les.

  (En het gebruik van flash is natuurlijk belachelijk:

  AC_FL_RunContent( ‘codebase’,’http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0′,’width’,’55’,’height’,’100′,’title’,’…’,’src’,’flash/stip2′,’quality’,’high’,’pluginspage’,’http://www.macromedia.com/go/getflashplayer’,’movie’,’flash/stip2′ ); //end AC code

 14. AC_ says:

  nu zit er weer een frameset. willen url verbergen of zo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *