Het Rustige Restjes Restaurant in Wageningen

“Rest. is een kunstproject van Martijn Engelbregt en Miguel Brugman; een openluchtrestaurant waar eten, sociale cohesie en de zorg om natuur en milieu elkaar aan tafel ontmoeten. […] Reserveren niet meer mogelijk.”

therest.nl

therest.nl

You may also like...

3 Responses

  1. wouter says:

    huhu, natuur- en milieubewust met chemisch geïmpregneerde picknick banken. die banken zijn letterlijk chemisch afval, waar ik vandaan kom stond zo’n impregneer fabriek, veel werknemers ziek geworden en we mochten ineens geen groente uit de moestuin meer eten…

  2. zus says:

    ja goed hè! Wij weten hier in Wageningen wel hoe het moet!

  3. dolfpauw says:

    blijft wel lekker lang staan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *