You may also like...

4 Responses

 1. Marisa Polin says:

  The last photo looks like an Aztec’s Tzompantli.

 2. Jos van Beek says:

  De gemeente Sint Anthonis organiseert dit jaar, in samenwerking met de kunstkring Sint Anthonis, een kunst 10-daagse t.g.v. het 10- jarig bestaan van de kunstkring. De opening vindt plaats op Vrijdag 17 April. Die avond staat in het teken van Lichtkunst. We hebben o.a. uw bokszak gezien. Kunt u , met uw deelname, iets voor ons betekenen?
  Hartelijke groet, Jos van Beek

 3. karel krikke says:

  Ha Stefan,
  I just put Ralf Goller on a plain back to south of germany. He told me to contact you, he (me too) is wondering wether we, as friends of Ralf, share not just a friend but other passions as well. I just finished a painting. Lets meet ok?

 4. Pauline says:

  MM doet me denken aan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *