Carice van Houten Casting Tape (Subtitled)

“Bigger, better, faster, stronger”

Promo Nederlands Online Film Festival (NOFF)

“Je kunt stemmen op de NOFF films op www.youtube.nl/nff. Onderaan de pagina zie je een player met alle NOFF-filmpjes.”

youtube.com/nff

You may also like...

4 Responses

 1. charlie says:

  ik ben echt fan.

 2. wessel says:

  ik heb hem gezien, en hij is vet :)

 3. scheerder sasker says:

  Goeie tekst, leuk verzonnen, maar toch niet bijster goed gespeeld. Of geregisseerd, het is maar net hoe je het wilt zien: haastig en te dik erbovenop. Maar ja, ik ben geloof ik ook de enige die Margriet vd Linden veruit de betere actrice vond tijdens zomergasten.

 4. JB says:

  Ik heb hem geplaatst omdat ik hem helemaal heb uitgekeken. Na een minuut voelde ik me ongemakkelijk: je weet dat je naar een toneelstuk/viral/hoax zit te loeren. Over the top, er dik bovenop ja, helemaal. Begint goed, wordt snel schreeuwerig. Maar wel uitkijken… Wel effectief denk ik. (En mooie opsomming van cliches van Two girls tot Daft Vinger Punk. Elvis Presly imitatie in onderbroek had ik wel willen zien. Online genoeg me dunkt.)

  Er is er ook een met Tygo Gernandt. http://www.youtube.com/watch?v=61vTd7TjBXU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *