You may also like...

9 Responses

 1. anouk says:

  sjezus, wat zonde!
  Hanne deed het top! En ik zal het gaan missen…

 2. EvdL says:

  erg jammer

  Mr. Motely was ook bij de minder jeugdige lezertjes geliefd.

 3. Erik says:

  Kunst is een bedreigde diersoort..
  Of erger: een soort Q-koorts dat met hand en tand wordt bestreden…

 4. bianca r. says:

  Mister Motley altijd erg inspirerend en Doelgroepoverstijgend!!! Wat een triest bericht over een spannend, afwisselend uniek kunstblad waar nu eens niet vooral getheoretiseerd wordt over kunst maar waar juist het sprankelende en enthousiaste en verrassende de boventoon voert. Inderdaad alweer een voorbeeld waar de kunst de met de wortels uit de grond getrokken wordt. Ik vermoed dat de politiek binnenkort voor staatskunst gaat pleiten: veilig, niet teveel over nadenken, knap gemaakt en vooral graag veel portretten van vooraanstaande politici. Declarabel natuurlijk. Dat snapt het volk tenminste.

 5. serge says:

  Mijn God. Volkomen onbegrijpenlijk en treurig. Het gedoe met het SM en nu dit weer. Moderne kunst in NL is totaal ongebelangerijk, obscuur.

 6. JB says:

  Mister Motley – steunbetuiging
  op facebook

  http://www.facebook.com/group.php?gid=203729518604&ref=nf

 7. JB says:

  “Tot mijn grote verbazing stond ik op de achterkant van Mister Motley…(hoe dat precies zit weet ik niet) MAAR tot mijn nog grotere verbazing blijkt Mister Motley ook voor de laatste keer uit te zijn gekomen, wat die achterkant alleen maar vreemder maakt.”

  http://erosie.blogspot.com/2009/12/mister-motley-is-stuk.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *