You may also like...

3 Responses

 1. JB says:

  Wat een bizar verhaal/wist ik helemaal niet. Een hele familie van kunstenaars, die Rivieres?! Echt geweldig: ik ben anno 2011 zo geconditioneerd dat ik denk naar een ‘fake’documentaire te kijken – naar een product van Gyz, die iets verzint. Maar nu nog een winkel – met eigen kleding? Top, heerlijke soundtrack ook.

 2. vos says:

  hihi op 6:54, Gyz als model

 3. DeLuxe says:

  Who needs a crown?
  (It gets damaged, lost, stolen, reimbursed or otherwise corrupted anyway. Just like designer Erwin Dolder lost the –original!– Dutch Coronation Mantle in an Austrian gay bar. (But not after he replaced it with a better replica, for that matter.)

  Magiel is famous without many people knowing about it: now how cool is that?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *