Kerstmis online II

“HEY EVERYONE HOPE YOU LIKE THIS LOOK. ALOT OF PEOPLE HAVE BEEN ASKING ME TO DO A LIP HOW TO SO SINCE ITS CHRISTMAS TIME I THOUGHT THIS MIGHT BE A FUN LOOK. HAPPY HOLIDAYS! ALL OF THE MAKEUP THAT IS USED IN THIS VIDEO WAS BOUGHT BY ME AND I WAS NOT PAID TO DO THIS IT WAS MY OWN IDEA.”

Uit de krochten van het internet, de kerstviering in video deel 2.

“Christmas Stamps are based on classic religious artwork – PromoteStampCollecting.com”

“Troy Lambrecht
Promofilmpje voor ‘Duizend Lichtjes'”

“In this tutorial, you’ll learn how to make a duct tape Christmas ornament. Apply your favorite duct tape color or print, College Duck Tape or Duck Tape Sheets. This project is great for intermediate to advanced duct tape crafters.”

“christmas lights :)”

“Holiday advertisement for my Bodega at Cranbrook.”

“It’s December and Christmas is knocking on our doors. Time to spread the Christmas spirit ^_^”

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*