Art as Money Festival

Voor eenieder die deze week niet in Rotterdam loopt te kunstcarnavallen is er donderdag (9 februari) in Amsterdam het Art as Money Festival.

Met ondere, heel veel, andere Jasper van Es. En voor eenieder die donderdag niet naar Amsterdam gaat, die vindt u weer op de 8e etage van de Re:Rotterdam.

Artasmoneyfestival.com

Niels Post
About Niels Post 3465 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*