Dimensies van Papier @ LUMC

    Charlotte McGowan-Griffin

In de galerie van het LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum) werd afgelopen donderdag de tentoonstelling Dimensies van Papier geopend met werken van Célio Braga, Maria Ikonomopoulou, Karen Sargsyan, Lidy Jacobs, Ed Pien en Charlotte McGowan-Griffin, samengesteld door Sandrine van Noord en t/m 9 september nog te zien in Leiden.

lumc.nl/0000/12296/7112[…]120620020936222/

Charlotte McGowan-Griffin

Lidy jacobs

Ed Pien

Maria Ikonomopoulou

Celio Braga

Charlotte McGowan-Griffin

Ed Pien

Growing Care Rotterdam

Werk van Karen Sargsyan op sokkel en Lidy Jacobs aan de muur

Dagelijks tussen 8.00 – 20.00 uur kan men behalve de tentoonstelling bezoeken ook de zeer uitgebreide collectie van het LUMC bewonderen. Een helder opgestelde kunstroute folder ligt bij de entree en geeft beknopte informatie over een aantal werken. Ik kreeg een rondleiding van Arjen Toet die met liefde de collectie al 21 jaar verzorgt en was aangenaam verrast.

Berend Strik

C.A.Wertheim

Roland Zuurmond

Gé-Karel van den Sterren

Rosemin Hendriks

Gijs Assmann ism Eric Mattijssen

Gijs Assmann ism Eric Mattijssen

Behalve aankopen geeft het LUMC ook opdracht tot kunstwerken, hieronder twee uitgevoerd door Hans van Bentum en Merijn Bolink

Hans van Bentum

Merijn Bolink

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*