Joyce Chasan: Graffiti Aboveground

Joyce Chasan: Graffiti Aboveground

“I lived in a really sedate community, and brought the “boys” out there. They painted the back of my garage. I wanted to give them a space to paint, canvas and stretchers, so they could learn to stretch the canvases themselves, to make the transition. We gave them paint, spraypaint. It was very exciting. Everyone was so young, nineteen or twenty years old.”

De eerste onbevangen stappen van de trein richting doek en carrière.

1981.nyc/joyce-chasan-graffiti-aboveground/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*