Iggy Pop Life Class

Iggy Pop, Jeremy Deller

“Twenty-one artists, from all walks of life, gathered at the New York Academy of Art on Sunday, February 21, 2016, for a special life drawing class with a guest model, American rock legend Iggy Pop. The class was organized by the Brooklyn Museum and conceived by artist Jeremy Deller. The drawings created during the class will be part of a Brooklyn Museum exhibition in fall 2016, with a tour to be announced later.”

E-flux.com/announcements/iggy-pop-life-class/

(Foto: Elena Olivo/Brooklyn Museum.)

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*