Sfeerimpressie pand Re:Rotterdam

rerotterdam

Voor wie het interessant vindt of voor wie het interessant is: voor (potentiele) deelnemers, toekomstige bezoekers, mensen met een fetisjisme voor ledige kantoorpanden en anderszins nieuwsgierigen op Facebook een vrij random picturedump van de bovenste drie/vier verdiepingen van de Re:Rotterdam 2013. Gesteld dat de link werkt, want dat weet je nooit zeker bij Facebook.

facebook.com/media/set/?set=a.4029003044447.2143332.1262700926&type=1

In vergelijking met vorig jaar identiek waar het systeemplafonds en -wanden betreft. Dat is unverseel des kantoors. Groot verschil ten opzichte van vorig jaar is de maatvoering en dynamiek: nagenoeg geen ruimte is hetzelfde. Deuren, doorkijkjes en glaswanden maken het tot een doolhof. En het is alles bij elkaar veul groter.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *